Szolgáltatások

Ön biztonságosan, gyorsan, szakszerűen szeretne költözni, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk több, mint 6 éve foglalkozik vidéki és debreceni költöztetéssel. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket s akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni. Cégünk legfontosabb elve, hogy gyors, megbízható, precíz munkánkkal levegyünk minden terhet a megrendelő válláról. Tapasztalatainknak hála biztonságosan, jó áron és gyorsan költöztetünk Debrecenben és vidéken egyaránt, a tőlünk megszokott udvariassággal, korrektséggel, segítőkészséggel. Igény szerint csomagolóanyagokat, dobozokat biztosítunk a költöztetéshez. Vállaljuk bútorai szét illetve összeszerelését is.

Mit fogunk kérdezni Öntől költöztetés előtt?

1. Mikorra tervezi a vidéki vagy debreceni költözés időpontját.

Ha már tudja a költözés napját, segíti munkánkat azzal ha már azt is tudja hogy délelötti vagy délutáni szállítást kér.

Kollégáink eszerint nézik Önnek a várható érkezés időpontját.

2. Felrakó illetve lerakó helyek megadása a költöztetéshez.

Ez azért fontos információ számunkra, mert ha esetleg a helyszín természetvédelmi övezetbe, vagy behajtási engedély kötelezett le tudjuk ezt előre ellenőrizni, és az esetleges engedélyeket be tudjuk szerezni a költöztetéshez.

3. Parkolási és rakodási körülmények.

 • Meg tudunk-e állni közvetlen a helyszín elött?
 • Milyen forgalomra kell számítanunk ha esetleg a parkolás akadályozva van.
 • Milyen széles az utca?
 • Van-e lift a házban?
 • Hányadik emeletről illetve hányadik emeletre kell költöztetni?
 • Milyen széles az ajtó? Az ajtó keskenysége miatt sok esetben ablakon vagy erkélyen keresztül lehet megoldani a költöztetést.
 • Nehéz berendezési tárgyakat kell - e költözetni. Ide tartoznak a 100kg feletti tárgyak, zongora, pianino, páncélszekrény.
 • Törékeny tárgy költöztetése. Ezek a tárgyak mindenképpen csomagolást igényelnek.

Csomagolást, bútorszerelést kérnek -e? Sok esetben a költöztetés bútorszereléssel jár. Nem kell aggódnia munkatársaink modern szerszámkészlettel rendelkeznek és sok éves tapasztalattal.

Hasznos tudnivalók, tanácsok vidéki illetve debreceni költöztetés előtt

Készítsen listát az elszállításra kerülő tárgyakról vidéki illetve debreceni költöztetés előtt.

A vidéki illetve debreceni költözés megkezdése előtt, ha a csomagolást Ön kívánta elvégezni, akkor minden dobozt, zsákot, nyitott csomagot zárjon le. Számozza meg a különálló, és zárt csomagokat, hogy a lakossági költözés elvégzését követően, könnyedén ellenőrizni tudja, hogy minden doboz sértetlenül, és maradéktalanul megérkezett az új lakcímre.

Dobozokat címkézze fel!

A csomagolásnál törekedjen arra, hogy doboz tartalmát feszesen töltse ki. Amelyik doboz csak félig sikerül, annak tartalma nagy valószínűség szerint sérülni is fog. A dobozon belül minden ingóságot burkoljon, csomagoljon be, aminek a legjobb, és legegyszerűbb módja a hagyományos újságpapír. A kényes, törékeny tárgyakat légbuborékos fóliába csomagolja, és úgy helyezze a dobozba, de ebben az esetben is ügyeljen arra, hogy feszes legyen a dobozon belüli pakolás. A kész, becsomagolt dobozra tegyen jelölést, melyen szerepeljen, hogy a lerakodáskor melyik helyiségbe hordjuk be, illetve jelezze számunkra, hogy az adott doboznak, milyen szinten kényes a csomagolt tartalma.

Bútorok, és személyes ingóságok, csomagok, meglévő állapotát a lakossági költöztetés megkezdése előtt, illetve a lerakodást követően a munka végeztével, a brigádvezetőnkkel együtt ellenőrizze, kontrollálja, szükség esetén jegyzőkönyvezze. A tehergépkocsi rakfelületét, munkatársunkkal együtt szintén tekintse át, nehogy embereink figyelmetlensége, és a hosszú munka miatti fáradsága okán, maradjon például egy üveglap a felépítményen. /Garanciavállalás feltétele/

 • Komplett felelősséget, csak a költöztetés megkezdésétől az Ön, és a brigádvezetőnk által, közösen végzett szemrevételezés, ellenőrzés elvégeztéig tudunk vállalni. Későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni, ezért kérjük az ellenőrzést a költözés közben, és végén figyelmesen tegye meg. Ezért kérjük az ellenőrzést a költözés közben, és végén figyelmesen tegye meg.
 • A dobozok tartalmának épségére, csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a becsomagolást velünk végezteti. Más által végzett csomagolásra nem áll módunkban, teljeskörű felelősséget vállalni, de természetesen mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb behatás, fizikai terhelés érje, az esetlegesen nem szakszerűen (nem általunk) csomagolt ingóságot. Ha látjuk hogy a megrendelő által végzett csomagolás nem megfelelő, akkor azt jelezzük, és igény szerint ki is javítjuk.
 • Nehéz tárgyak esetében (pianínó, zongora, páncélszekrény, jakuzzi, szolárium) fuvarozásáért egyedi árat határozunk meg. Kérjük hogy rendelésfelvételkor ezt jelezze kollégánk felé.

Mikor érdemes helyszíni felmérést kérni a vidéki és debreceni költöztetéshez?

Előzetes telefonbeszélgetés alkalmával, tájékozódunk a költöztetés helyszínéről, nagyságáról. Megpróbáljuk felmérni az autó méretét, és a költöztetésre szánt munkaidőt. Azonban sok esetben nem kapunk pontos információkat. Ezért szoktuk javasolni, főleg irodaházak vagy nagyobb családi házak költözetésére a helyszíni felmérést, ezzel is segítve munkánkat. Debrecen területén a felmérést díjmentesen végezzük.

Ha a vidéki vagy a debreceni költöztetés közben esetleg valami megsérül ki vállal érte felelősséget?

Kollégáink mindent megtesznek hogy a vidéki vagy debreceni költözetés biztonságos és szakszerű legyen. Mielött a rakodás megkezdődik a munkatársaink leellenőrzik a tárgyak minőségét, hogy nincs-e rajtuk esetleges sérülés. Amennyiben van jelzik a megrendelő felé. Munkáink során azonban előfordulhatnak sérülések. Ezekről fotókkal, és tanukkal igazolva jegyzőkönyv készül a helyszínen. Csak a helyszínen jelzett problémákat tudjuk kezelni, utólag panaszt nem áll módunkban elfogadni.

Készítsd el weboldaladat ingyen!