Áruszállítás, fuvarozás:
Cégünk vállalja raklapos, kartonos áruk, valamint darabáru szállítását.
a megrendelt áruk gyárakból, raktárakból, ill. a nemzetközi forgalomból beérkezett tételek gyűjtő-raktárakból történő kiszállítását közvetlenül a belföldi címzetthez.

Költözik? Magyarország bármelyik részére kedvező áron szállítunk. Hogy miért is minket válasszanak a költöztetéshez? Nagyon egyszerű: kiszámíthatóan, precízen, rejtett költségek nélkül költöztetünk. Bővebben kifejtve: a legtöbb költöztető cég a költöztetés egyeztetésekor nem mond el minden költséget, de amikor már az autón vannak a holmik, akkor nehéz alkudozni. Mi előre mindig tisztázzuk a költöztetés részleteit, és pontos árszámítást adunk le előre.

Debrecen területén belül a ki- vagy beszállítást akár aznapra is vállaljuk, országosan pedig 12-24-48 órás határidőt garantálunk. Szerződéses partnereinknek külön megállapodás szerinti egyedi, személyre szabott díjtételeket és határidőket biztosítunk. Eseti megbízások esetén kollégáink a díjat az áru paramétereit és a szállítási határidőt figyelembe véve dolgozzák ki.

Szakértői csoportunk a belföldi kölöztetési folyamat minden lépését kezeli, függetlenül attól, hogy mennyi vagy milyen célpontja van.

Annak biztosítása érdekében, hogy otthonod tiszta állapotban maradjon, minden kitett terület, például az ajtók, az útvonali falak, a lépcsők vagy akár a felvonók védve lesznek indulási és rendeltetési helyeken.

Hogyan segíthet a költöztető cég?

A költöztető cégtől tájékoztatást kérhetsz minden egyes ingóságodról, ezután pontosan tudhatod, hogy mit kell tenned azért, hogy a holmijaid biztonságosan az új helyükre érkezhessenek.

Speciális eszközökkel biztosításával!

A költöztető cégeknek megvan minden felszerelése, amely a holmik tárolásához, szállításához kell. Csomagoló anyagokat akár bérelhetsz is tőlük.

Segíti a testi épségetek megóvását

A költöztetés lebonyolításához is szükség van jó néhány speciális eszközre. A nagy és nehéz bútorok, illetve a mosógép és a hűtő emelése kizárólag ergonómiai kialakítású felszerelésekkel oldható meg. Gondolj csak bele, hogy milyen súlyos mozgásszervi problémákat, akár gerincbetegségeket is okozhat egy rossz mozdulat.

Garantálja a falak és nyílászárók épségét

A robusztus szekrények és a súlyos mosogatógép, hűtő bizony nehezen fér ki a szűk ajtókon. Sőt az is lehet, hogy nem fér be a liftbe így a cipelés közben könnyen megsérülhet az ajtófélfa.Milyen feladatai vannak egy költöztető cégnek?
A költözés nem egyszerű dolog, a kisebb-nagyobb holmik összecsomagolása, polcok leszerelése, cipekedés, szállítás a legalapvetőbb feladatok közé tartozik. Egyedül nem is érdemes elkezdened. Lehet, hogy a rokonaid és a barátaid szívesen segítenek, de így is előfordulhat jó néhány kellemetlenség. Ilyenkor is van megoldás! Ha kényelmesen, gyorsan és biztonságosan szeretnél költözni, akkor fordulj szakértő céghez.


Készítsd el weboldaladat ingyen!